Pot fi în solitudine fără
să mă simt abandonat(ă)

Testimoniale

Ioana

După mai multe explorări, am găsit la Anca exact ce aveam nevoie de la un ghid de vindecare și dezvoltare: răbdare de a parcurge drumul în ritmul propriu, empatie și instrumente foarte variate și creative care au răspuns într-un mod personalizat la nevoile pe care le aveam în momentul respectiv. A creat un spațiu de maximă siguranță în care pot fi eu cu toate vulnerabilitățile, fără teama de a fi judecată și fără teama de ridicol. La fiecare întâlnire mă surprinde cu o modalitate nouă care să mă ajute să mă uit la mine cu sinceritate și să îmi accept răspunsurile interioare.

Ioana 26 ani
Octavian

Anca m-a ajutat să înțeleg cât de mult te poate ajuta coaching-ul și terapia. Și, pe lângă faptul că am înțeles, am trăit pe pielea mea schimbările care mi-au făcut viața mai frumoasă.

Octavian 24 ani
A

De când am început să lucrez cu Anca, am ieșit de pe pilot automat. Trăiam așa cum credeam eu că trebuie și nu înțelegeam de ce nu îmi ies lucrurile așa cum vreau. Am descoperit cum comportamentul meu era condiționat de fel de fel de frici, traume, lucruri învățate, pattern-uri. Am devenit conștientă de sine și apoi am început să-mi lucrez problemele ca să nu mă mai autosabotez și să pot trăi o viață armonioasă.

A 23 ani
T.G.

Am început procesul de coaching căci simţeam că nu sunt pe drumul meu, pe drumul meu adevărat şi autentic. Nici nu îndrăzneam să vorbesc despre asta, totul se petrecea în capul meu, în stomacul meu. Am intrat în proces cu subiectul – ce fac cu viaţa mea profesională, ca subiect principal. Îmi aduc aminte perfect de prima şedinţă cu Anca. Am început prin a-mi povesti ea puţin de viaţa ei, cât să îmi fac şi eu curaj să povestesc despre a mea unui om aşa cald, dar totodată străin pentru mine. I-am povestit că sunt fidelă unui scaun corporatist 5 zile din 7, 8 ore din 24 şi că nu sunt neapărat fericită cu acest lucru.

- Anca m-a întrebat aşa: "pe o scară de la 1 la 10, în ce măsură sunt dispusă să ies din zona de confort?"
-Am zâmbit la întrebarea ei sugestivă, am oftat din rărunchi şi am zis că sunt aici ca să îmi depăşesc limitele şi sunt dispusă să fac orice în această direcţie. Cu un zâmbet sincer, parcă mi-a spus din ochi "o să vezi că o să iasă frumos". La următoarea întâlnire, Anca mi-a adresat întrebările potrivite cât să îmi dau seama că pun o presiune enormă asupra mea, în ce priveşte munca mea. Am plecat cu noduri de lacrimi în bărbie şi cu întrebarea "pentru ce şi pentru cine mai mult decât pentru mine?" În a treia întâlnire îmi stabileam obiective clare pe care îmi doream să le ating, un timp pentru a le îndeplini şi un exerciţiu de imaginaţie, de proiecţie a mea peste câteva luni. Plecam de la şedinţă mereu cu întrebarea "ce faci de mâine?" Mă provoca întrebarea asta. Încet încet mi-am dat seama că nu-mi ascult cu adevărat valorile după care mă ghidez în viață, mi-am dat seama că iubesc la nebunie lumea mea, dar mă încăpăţânam prosteşte să trăiesc în ea doar în timpul liber. Am început să citesc la recomandarea Ancăi diverse cărți de autocunoaştere şi dezvoltare personală și am scos la iveală un vis ponosit, pe care îl am de mică – acela de a crea hăinuțe. Odată verbalizat acest vis, parcă am început să îmi adun curajul din toate mădularele, ca să îl iau în brațe și să îi dau contur. Și toate lucrurile, contextele se aşezau de aşa natură că mă duceau către visul meu. În luna martie am luat decizia să trăiesc în lumea mea 7 zile din 7, 24 de ore din 24. Am luat decizia să îmi dau demisia şi să îmi dau voie să fac acest lucru. Azi nu mai dau din umeri, azi dau din mâini ca să îmi cresc visul. Azi stau cu urechile ciulite către motivațiile intrinseci.
Mulțumesc!

T.G. 25 ani
E.I.

Aș putea numi experiența aceasta "plasa de salvare". A fost o perioadă în care simțeam că e cineva acolo să mă ghideze să găsesc răspunsurile. Deși mă împleticeam în întrebările din capul meu, cineva mă trăgea un pic mai la dreapta, sau un pic mai la stânga, înapoi pe pista de clarificare. E un sentiment foarte plăcut să știi că se întâmplă asta și să aștepți întâlnirea încrezător că vei găsi și lumina de care ai nevoie. Acum parcă mă înțeleg un pic mai bine și parcă nu mai iau lucrurile la fel de "dramatic". Am căpătat mai multă încredere că lucrurile se pot îndrepta și că nu sunt atât de grave. Un alt lucru minunat este felul natural în care Anca a reușit să mă facă să mă deschid și să trec peste teama de a vorbi despre mine. Sunt fericită că am avut șansa să trăiesc experiența aceasta alături de ea. Mulțumesc.

E.I. 22 ani
A.G.P.

Pentru mine, a lucra cu Anca înseamnă în adevăratul sens al cuvântului, a lucra cu tine. Cu acel "tine" plin de potențial, indiferent cât de adânc e ascuns. Nu de puține ori am găsit fascinant modul în care, după o oră de "traseu" interior cu maxim 5 checkpoint-uri a câte-o-ntrebare simt că am început să descopăr "ce" vreau, "ce" sunt și "cine" vreau să fiu. Și mai fascinat mi se pare însă, faptul că acest traseu continuă inconștient și mă trezesc "pocnit" din senin de câte-o "revelație" la două-trei zile după ședință. În timp am realizat că Anca m-a condus mai aproape de mine atât prin ceea ce face, dar mai ales prin ceea ce este, un om ce emană inspirație. Mulțumesc.

A.G.P. 21 ani
G.F.

Pentru mine, sa fac coaching cu Anca a fost o experienta "life changing", a venit ca suport exact în perioada în care aveam nevoie și m-a ajutat să-mi îndrept focusul către mine. Mi-am pus întrebări și am găsit soluții la probleme ce țin atât de aria profesională cât și de cea personală. Prin coaching am reușit să iau o pauză de la cotidianul agitat și să-mi recalibrez energia către lucrurile care mă fac fericită. A fost un proces ce mi-a dat timp să mă înțeleg și să mă accept, dar mai ales a fost o schimbare pozitivă către un stil de viață echilibrat.

G.F. 23 ani